Alla inlägg den 16 augusti 2010

Av Dan Krantz - 16 augusti 2010 14:29

Handen på hjärtat ... Hur systematiskt är det arbetsmiljöarbete som du bedriver på ditt företag idag? Har du full koll på allt? Finns det en utbildad krisgrupp på ditt företag? Har du koll på dina anställda och alla rutiner ni jobbar med? Flera undersökningar visar att även ganska stora företag är dåliga på att ha ett bra arbetsmiljöarbete. Arbetsmiljö är så mycket mer än de skydd man ska ha vid olika arbeten. För att på bästa sätt lösa detta så ska det systematiska arbetsmiljöarbetet dokumenteras på ett sätt som gör att det finns checklistor att tillgå när det behövs. Inled nu hösten med att starta upp ett projekt på just ditt företag kring dessa viktiga frågor ... och var glad att du har hittat till Xercis. Vi hjälper dig med stommen till ett bra arbetsmiljöarbete som du kan utveckla och underhålla själv på ett enkelt sätt!

Ta kontakt idag och bli bäst på att ta hand om dina medarbetare info@xercis.se

Av Dan Krantz - 16 augusti 2010 11:59

Chefer har ett tufft jobb och förvånansvärt lite stöd i sitt arbete. Jag har själv erfarenhet sedan 20 år i olika chefsroller och jag vet att när det händer saker är inte beredskapen stor för att hjälpa till utan då måste man som chef själv lösa problemen. 

Därför har jag arbetat en del med att vara mentor åt chefer på olika nivåer. Jag känner att det är en insats som verkligen fyller sin funktion. Så är du chef och ledare tycker jag att du ska arbeta aktivt för att få en helt opartisk person i din närhet som du kan bolla dina tankar och idéer med, som du kan rådgöra med inför svåra beslut, som kan hjälpa dig att se saker från en annan horisont och som kan göra dig till en starkare och bättre ledare. Investeringen betalar sig direkt för både dig och företaget.

Ovido - Quiz & Flashcards