Alla inlägg den 18 augusti 2010

Av Dan Krantz - 18 augusti 2010 13:07

Skulle du vilja uppnå en bättre lönsamhet? Skulle du också vilja få en mer engagerad attityd hos dina anställda? Ja de flesta svarar faktiskt ja på dessa frågor. Men vad är det som gör att det är på det viset? 


Lönsamhet uppstår när det du kan producera har en marknad som efterfrågar. Din kapacitet minus de insatser du behöver göra för att producera varan/tjänsten och det du behöver göra för att tala om det för andra. Hur gör du då för att producera det billigare ... enkelt gör det smartare! Hur gör jag det då, frågar du säkert nu ... ännu enklare ... frågar de som producerar det idag! Men hur gör jag det känt då det kostar väl mycket pengar? Ja det kan kosta hur mycket som helst men det finns smarta lösningar på det ... skaffa dig en engagerad personalstyrka! Och hur gör jag det då? Tala om för personalen vart ni ska!


Svårare än så här är det faktiskt inte ... men ibland har saker fastnat i gamla hjulspår, ibland är det svårt att ta kål på gamla dåliga vanor. Därför kan din bästa investering för att skapa bättre lönsamhet vara att ta in en konsult i ditt företag. En person som kan bryta vanor, se nya saker och ge er gemensamma, tydliga mål att jobba med. Precis så jobbar vi på xercis. Lyssnar på alla, tar till oss alla bra idéer, hjälper er att formulera färdriktningen i ord och se till att alla ni som ska producera också blir bäst på att marknadsföra det. Enkelt, javisst men det enkla förutsätter kunskap och engagemang och en stor erfarenhet av att genomföra organisationsförändringar. Xercis kan vara din bästa investering någonsin!

Ovido - Quiz & Flashcards