Alla inlägg den 7 juli 2010

Av Dan Krantz - 7 juli 2010 09:19

kommer jag att börja jobba med en ny samarbetspartner nämnligen Personalstrategerna. Jag kommer att jobba med en upphandling som de har tillsammans med arbetsförmedlingen. Det handlar om rehabiliteringstjänster och det känns mycket intressant och roligt.


Läs mer om personalstrategerna här.

Av Dan Krantz - 7 juli 2010 09:10

Det är så här just nu att jag tillbringar några lediga dagar med att planera ett litet after work. För 20 år sedan tog jag ett stort steg i mitt yrkesliv och lämnade det trygga hörnet i arbetslivet och kastade mig ut i ett okänt land. Ett steg som jag för övrigt aldrig ångrat. Det jag lämnade efter mig var ett antal väldigt trevliga arbetskamrater som jag tyvärr har tappat kontakten med. Men nu ska det bli ordning på det. Jag ska bjuda dem hem till mig och vi ska ha en kväll tillsammans igen. Vi ska prata om gamla tider och om allt det som hänt under resans gång. De flesta av dem är pensionärer idag. Ett yrkesliv går ganska fort. De har haft ett långt och bra liv men givetvis har det hänt mycket under resans gång. Det ska bli väldigt spännande att höra deras berättelser.


Just nu har jag samlat ihop deras kontaktuppgifter och nu ska det bestämmas en dag då alla kan och sen ska det äntligen bli av.

Ovido - Quiz & Flashcards