Alla inlägg den 25 maj 2010

Av Dan Krantz - 25 maj 2010 17:35

...en förfrågan om ett uppdrag. Det kändes skönt, nu är det bara att köra vidare.


Av Dan Krantz - 25 maj 2010 11:28

De senaste 20 åren av mitt yrkesliv har jag jobbat med IT relaterade yrkesproblem och har utbildat på ett hälsosamt sätt att arbeta med dagens teknik. 1999 utbildade jag mig till IT-pedagog och har jobbat som sådan sedan 2000. Det jag kan ge organisationer och enskilda är bra verktyg för att på ett bra sätt bryta invanda mönster och tankebanor. Detta skapar nya tankar och ökar möjligheterna till ett bra arbetssätt med datorer och annan utrustning. Jag kommer gärna ut till företag och gör en första förutsättningslös kontroll och genomgång. Om det blir affär av sker besöket utan kostnad annars till ett pris som i förväg är överenskommet.

Av Dan Krantz - 25 maj 2010 11:09

... är du hörselskadad och har problem med telefoner och headset... Jag har lång erfarenhet av att hjälpa personer med hörselnedsättning till bra lösningar. Har du medarbetare som har problem med hörseln ... tveka inte utan hör av er!


Av Dan Krantz - 25 maj 2010 08:43

just nu håller jag på med ett antal uppdrag dels är jag jobbcoach för ett antalpersoner i Ljungby och Växjö. Jag kommer också att påbörja utbildning där jag ger extra pedagogiskt stöd till personer med läs- och skrivsvårigheter. Dessutom håller jag på att ordna praktik och arbetsprövningsplatser för flera olika personer.


Ett större projekt mellan ett antal specialistkonsulter och företagshälsovård i länet är också ett uppdrag som jag jobbar med.


Jag är intresserad av att skapa ett nätverk av konsulter med ungefär samma inriktning som jag själv har ... så har du själv företag med inriktning utbildning, arbetsmiljö och hälsa är du välkommen att höra av dig.


Av Dan Krantz - 25 maj 2010 08:36

Eftersom jag precis har startat verksamheten är de första kontaktuppgifterna inte fulltständiga. Jag kommer så småningom att ha en egen hemsida och en helt ny e-postadress men än så länge gäller det här:


xercis 

Fasanvägen 3

341 31 Ljungby


MOB: 0708 - 31 97 80

Tel: 0470 -78 88 30

d.krantz@spray.se


Jag finns även på facebook med mitt namn

Av Dan Krantz - 25 maj 2010 08:24

xercis är ett företag baserat i Ljungby i Småland men som jobbar över hela landet. Jag som äger och driver xercis är Dan Krantz som tidigare har jobbat i Handikapprörelsen i Kronobergs län, jag har varit verksamhetschef för utbildningsföretaget Iris Hadar i Växjö och jag har drivit ett eget bemanningsföretag.


Nu sammanför jag alla mina kunskaper i ett helt nytt företagskoncept som jag kallar xercis. Mina kunskaper kring mötet mellan människor och teknik har gjort att jag känner mer och mer att jag vill hjälpa människor att hitta sina möjligheter i detta område. Jag har mött exempel på hur människor faller ut från yrkeslivet på grund av att ingen har hjälpt dem med det självklara. Det kan handla om värkproblematik, utbrändhet och andra yrkesrelaterade åkommor. När jag har mött dessa människor i utbildning, i organisationer eller på företag har jag sett att man med ganska små och relativt billiga åtgärder kan åstadkomma fantastiska resultat.


Detta kommer jag att jobba med för att fler ska få uppleva ett hälsosamt, utvecklande och gott yrkesliv.


Så här är jag ... Dan Krantz och mitt företag. Välkommen till min blogg!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards